De RD28 van de Helderse Botters in actie

BOTTERWEDSTRIJD
DEN HELDER 2021 (?)

Stichting Helderse botters hoopt ook dit jaar, natuurlijk afhankelijk van de dan geldende regelgeving, opnieuw het startschot te geven voor het het DutchWoodenBoat Festival en de Jutter-Havendagen met de welbekende Botterwedstrijd vanaf Willemsoord.
De verwachting is dat er dit jaar meer dan vijftien historische botters aan de startlijn zullen liggen. Een fenomenaal gezicht vanaf onze prachtige Helderse dijk met het eiland Texel op de achtergrond.

BOEKT U OOK?

Bent u op zoek naar een gelegenheid om met familie, personeel of met uw relaties een mooie dag door te brengen op het water,
 dan is de Botterwedstrijd 2021 (?) de oplossing!Zeilen met stichting Helderse Botters
Zeilen met stichting Helderse Botters

MOGELIJKHEDEN

U krijgt een geheel verzorgde dag inclusief wedstrijd, lunch en diner.
Met authentieke botters een wedstrijd varen op het Marsdiep waar de VOC schepen vroeger naar verre landen vertrokken is een belevenis die u en uw relaties niet snel zult vergeten.

Gaat u mee met uw bedrijf, collega's en relaties, of met uw familie- of vriendengroep? Het kan, BELEEF HET MET ONS!

Nu de corona maatregelen het ons nog niet toestaan om te varen met groepen, willen wij u erop wijzen dat wij er wel bijna klaar voor zijn en boekingen altijd onder een voorbehoud zullen worden gedaan. Wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

LEUK OM TE DELEN ? WIJ VINDEN HET EEN COMPLIMENT !

VOLG-LIKE-DOE MEE !