Web Site Builder
De RD28 van de Helderse Botters in actie

SAIL DEN HELDER 2017

SAIL 2017 is in Den Helder dit jaar van woensdag 21 juni t/m zondag 25 juni en natuurlijk zijn wij daarbij!
Geniet tijdens een rondvaart langs de indrukwekkende tallships en van al het moois dat SAIL Den Helder u te bieden heeft en maakt u – als het weer het toelaat – een zeiltocht over het Werelderfgoed de Wadden.

GA JE MEE?

Tijdens SAIL Den Helder 2017 mag u met ons alle dagen meevaren en zeilen. Op donderdag 22 juni tijdens de Sail In.  Op vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni in dagdelen en voor de vuurwerkshow.
Zondag 25 juni tijdens de Sail Out.

Bij een dagdeel wordt u met uw gasten om 09.00 uur of 13.00 uur ontvangen aan boord van een van onze Helderse Botters. Voor de vuurwerkshow 's avonds, worden specifieke afspraken gemaakt.
 
De schipper en bemanning heten u van harte welkom aan boord, de trossen gaan los en u start de vaartocht met een rondvaart door de havens waar tallships en marineschepen liggen.

Zeilen met stichting Helderse Botters
Zeilen met stichting Helderse Botters

MOGELIJKHEDEN

Na de rondvaart door de haven hijsen we de zeilen en maken we een mooie zeiltocht over het Werelderfgoed de Waddenzee.

Bij dagvaartochten op vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni kunnen we ook de oversteek maken naar de haven van Oudeschild op Texel. Omstreeks 16.00 uur meert de botter dan weer af aan de kade in Den Helder. En natuurlijk is er het majestueuze vuurwerk en de armada van de Sail Out... Gaat u mee met uw bedrijf, collega's en relaties, of met uw familie- of vriendengroep? Het kan!

LEUK OM TE DELEN ? WIJ VINDEN HET EEN COMPLIMENT !

VOLG-LIKE-DOE MEE !